fredag 15 oktober 2010

Findus spenat och fetaostens dag!!!

Idag blev det en höjdar middag, önskar ni kunde känna doften!!Italienskt och super enkelt.....Fräste upp små bitar av kyckling, spenat från Bjuv,riven vitlök, funghi porcini buljong(svamp)svarta oliver, olivolja och vitt vin. Kokar pasta och häller ner i denna goda "gryta" och låter pastan dra åt sig alla smakerna och så min foccacia till det.
Dagen till ära....det är ju fetaostens dag idag så det blev lite smulat sådan över rätten!! Gott!!Lite annorlunda mot Parmesanen!!!



Blev som liten förvisad ur köket då jag alltid skulle "röra" i grytorna, det måste varit väldigt irriterande.....När jag som 11 åring själv gjorde "lövbiff/bearnaisesås och pommes" och frågade om det var gott, fick jag till svar : "det kan väl bara smaka på ett sätt"!!!!!!

Ser redan fram till imorgon när vi ska göra en.....räk rätt, tror jag...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.