onsdag 23 mars 2011

Pizza sten...


Äntligen, har jag hittat min pizza sten, den är toppen när vi vill göra pizza som smakar som den man köper....Ja, ni vet en riktigt stenugnsbakad som på pizzeriorna!!
Kan användas såväl på grillen som i ugnen.

Gjorde en liten ett litet "testbak" och resultatet blev toppen!!!Riktigt frasig och god botten!!
Pizza och sallad med oliver!!

Formen på pizzan kanske inte är den tjusigaste men med lite träning ska det nog gå bra...Man förhettar plattan i 260 gr i en halvtimme sen ska pizzan på, det var bara det att vi glömde att strö på mjöl och fick ta bort degen.....hur lätt var det på en het sten tror ni?????
Huvudsaken är att man vågar och att man aldrig ger upp, då blir det till slut bra resultat!!!
Som ni vet älskar Johan "Ballerina" kex och här finns ett surrogat till dessa här nere, nämligen "Ringo" ett kex med vaniljcreme/choklad kex som är ganska gott, påminner lite om den svenska varianten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.