Vädret är fortfarande fint, lite lägre temperatur, 26 grader. Gjorde en god Broccoli& Morotslasagne som är smaksatt av riven vitlök, hackad persilja, oystersås, rödcurrypasta och bechamelsås. Toppad med mozzarella och tomatskivor.Det är bara att varva med färska lasagneplattor och sen in i ugnen på 225 grader i sisådär...25-30 min. (självklart har du fräst broccoli och morots bitarna i EVOO innan)
Härligt upplagd med Balsamico di Modena!
När vi nu är inne på mat, vill jag visa en riktigt gammal kakform som jag en gång hittade på "LOPPAN" i Höganäs, där kan man göra fynd på sånt någon annan tröttnat på. Här är en saftig jordgubbskaka nyss bakad!
Varför inte visa denna påhittade smaksammansättning på en cupcake när vi ändå håller på ;)) Nämligen en traditionell morotskaka fast med blåbär i, väldigt smarrig och glöm inte att blåbär kryllar av nyttiga antioxidanter!!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.