Dessa lägger du i kokande saltat vatten och snart flyter de upp till ytan och är klara.Lyft upp försiktigt med en hålslev och så här äter italienarna dem.
MEN jag steker nu de i olivolja så de får en frasig yta och inte bara är en "kokt mosklump".
Denna gång har jag de till en thaigryta som består av bambuskott,crabbsticks,champinjoner, vitlök, röd currypasta och kokosmjölk.
Dekorationen består av apelsin, tomat och några rejäla "klyftor" av avocado!!
Yammi yammi!!
Förövrigt har vi ett härligt vårväder här, och igår satt jag faktiskt på balkongen och solade ansikte, armar och ben, och fick lite färg i snudan!!!
Tog en runda till Grand Emilia med AC idag, där hon hittade ett par läckra rosa Timberland kängor på SALDI (Rea)men jag hittade ingen ny GUESS väska, skulle ha en svart men den fanns bara i brunt...
Har lagt gula ärtor i blöt nu så imorgon blir det ärtsoppa utan punsch för den är slut!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.